Make your Dreams
Make your Dreams
You Can Do it !
You Can Do it !
Slider

Οι ΥπηρεσΙες Μασ


ΔΙΑΤΡΟΦΗ –  ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ


ΕΤΟΙΜΟΙ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ.!
Είχες ποτέ την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα μια ώρα συζητώντας με έναν επαγγελματία για τους δικούς σου διατροφικούς στόχους, ώστε να αποκτήσεις και να διατηρήσεις την εμφάνιση που πάντα ονειρευόσουν; Οι Coaches Νίκος και Μαρία είναι εδώ για σένα!

Ως προσωπικοί σου Σύμβουλοι Ευεξίας , δουλεύουμε μαζί σου με σκοπό να εντάξεις υγιεινές συνήθειες στην καθημερινή σου ζωή, χωρίς να στερείσαι τις αγαπημένες σου γεύσεις, με το δικό σου αποκλειστικά εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη μεταμόρφωση, η υγεία, η ευεξία και η ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στον έλεγχο του βάρους σου αλλά στην αλλαγή του τρόπου ζωής σου, είτε αυτό αφορά τις διατροφικές συνήθειές σου, είτε την άσκηση, είτε την διαχείριση του στρες. Νέες συνήθειες έρχονται να λάβουν θέση και να αντικαταστήσουν τις παλιές «κακές» σου αδυναμίες.

Αυτό που μαθαίνεις είναι όχι απλά να ακολουθείς ένα διατροφικό πλάνο, αλλά επαναδιατυπώνεις την σχέση σου με το φαγητό και το σώμα σου και την άσκηση. Μέσα από την βοήθειά μας δημιουργείς το δικό σου πλάνο δράσης με βάση τις ανάγκες σου. Έτσι, δημιουργείς το δικό σου «μονοπάτι» που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Κάθε μικρός στόχος σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά σου, δηλαδή σε ένα όμορφο και υγιές σώμα!
Μια δοκιμή θα σε πείσει…

Επικοινώνησε μαζί μας για τη δική σου μεταμόρφωση! Μπορείς να αποκτήσεις τη ζωή που σου αξίζει!

FITNESS – ΕΥΕΞΙΑ


Eίσαι πολυάσχολος επαγγελματίας και εργάζεσαι πολλές ώρες χωρίς να βρίσκεις χρόνο για άσκηση; Είσαι γονιός πλήρους απασχόλησης αλλά θέλεις να βρίσκεις και χρόνο μέσα στην ημέρα να ασχολείσαι με την άσκηση και τη διατήρηση της φόρμας σου; Έχεις κάποια κιλά παραπάνω και δυσκολεύεσαι να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου; Είσαι αναβλητικός/ή και χρειάζεσαι στήριξη και καθοδήγηση για να έχεις το προσωπικό σου πρόγραμμα;

Eπικοινώνησε μαζί μας για το δικό σου εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Στόχος μας είναι να σε εμπνέουμε και να σε καθοδηγούμε, σε όποια ηλικία και σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεσαι. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς στόχους και προσέγγιση στο θέμα άσκηση και καθημερινή ζωή και εμείς καταφέρνουμε να την εντάσσουμε στις ζωές όλων, με βάση τη φιλοσοφία την ηλικία και τις ανάγκες σου. Με την δική μας ενθάρρυνση και στήριξη και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα διατροφής θα δεις σιγά σιγά τον εαυτό σου να βελτιώνεται και να μεταμορφώνεται, με αποτέλεσμα να αποκτάς την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις πιο γρήγορα τους προσωπικούς σου στόχους !

Επικοινώνησε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν ενημέρωση!

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Το Carreer Coaching απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αναζητούν την επαγγελματική επιτυχία και αποκατάσταση στον τομέα που επιθυμούν. Σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται άτομα που:

Αναζητούν για πρώτη φορά εργασία.
Επιθυμούν να αλλάξουν εργασία.
Θέλουν να εξελιχθούν στην ήδη υπάρχουσα εργασία τους.
Επιχειρηματίες που έχουν ως στόχο την αποδοτικότητα και τη βελτίωση της επιχείρησής τους.
Αντιμετωπίζουν θέματα συνεργασίας στον εργασιακό τους χώρο.
Αναζητούν έναν εργασιακό τομέα που να ανταποκρίνεται στις δεξιότητες και ανάγκες τους.
Αισθάνονται για κάποιους λόγους μπλοκαρισμένα και δεν μπορούν να παραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Ξεκινήστε σήμερα

 

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, να απογειώσεις την καριέρα σου, να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και την προσωπική σου ζωή αλλά δεν έχεις χρόνο για μετακινήσεις;

 

Ξεκινήστε σήμερα αξιοποιώντας τη ΔΩΡΕΑΝ 30-λεπτη συνεδρία που σας προσφέρουμε!

OΝ LINE COACHING

 

Το online coaching αποτελεί την τέλεια λύση για όσους από εσάς είστε τόσο πολυάσχολοι, που το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν σας δίνει τη δυνατότητα να επιτρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή ζείτε αρκετά μακριά και δεν είναι εύκολο να διανύετε μεγάλες αποστάσεις για να λάβετε τις υπηρεσίες μας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση internet και μια συσκευή που να υποστηρίζει email και Skype και θα γεφυρώσουμε το χάσμα που δημιουργεί ο χρόνος και η γεωγραφική απόσταση και να «χτίσουμε» ισχυρές σχέσεις coaching.

 

Δωρεάν Συνεδρία Γνωριμίας

Δοκιμαστε τωρα

 

Επικοινώνησε μαζί μας για τη δική σου μεταμόρφωση! Μπορείς να αποκτήσεις τη ζωή που σου αξίζει!

 

Στόχος μας είναι να σε εμπνέουμε και να σε καθοδηγούμε, σε όποια ηλικία και σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεσαι.

New Life Makers for a Better Life!
New Life Makers for a Better Life!
Slider

Instagram Gallery

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Επικοινωνία